Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact

Kantoor en hippisch inspiratiecentrum

Salemans in Nederweert

U vindt ons kantoor en hippisch inspiratiecentrum Salemans in Nederweert. De paardenhouderij bestaat uit een stallencomplex met overdekte buitenrijpiste. Tijdens het ontwerp hielden wij drie veelgevraagde uitgangspunten voor ogen: functionaliteit, onderhoud en een redelijke mate van luxe. Wilt u een helder beeld van de mogelijkheden? U bent van harte welkom!

Aangenaam kennis te maken

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van hippische accommodaties? We nodigen u graag uit op ons hippisch inspiratiecentrum Salemans.

Bart Salemans

In 2005 ontving Bart het diploma Management, Economie en Recht, met afstudeerrichting Vastgoed & Makelaardij. Hij was toen al vier jaar mede-eigenaar van Salemans.
Net als zijn studie diende ook zijn werkervaring als projectontwikkelaar voor bouwprojecten overal in de Benelux, maar ook in Afrika en de VS datzelfde doel: zo veel mogelijk specifieke kennis en ervaring opdoen voor Salemans.

Huub Salemans

In 1977 rondde Huub de opleiding Bouwkunde aan de TU/e af. Hij is dan ook al ruim veertig jaar geregistreerd architect.
Als projectleider van grote bouwprojecten voor organisaties zoals bouwbedrijven en gemeenten realiseerde hij diverse gebouwen, zoals scholen, theatercomplexen en buitensportaccommodaties waaronder hippische centra.