Salemans | Diensten
22497
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22497,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Diensten

Locatieonderzoek

Dankzij ons inzicht in gemeenten en provincies zorgt een locatieonderzoek van Salemans voor soepele onderhandelingen. Aan de hand van het programma van eisen toetsen we aan aspecten zoals het bestemmingsplan, landschappelijke inpassing en uitbreidbaarheid.

Beroep en bezwaar

U kunt vertrouwen op onze stevige juridische ondersteuning als u bezwaar wilt maken tegen bijvoorbeeld een verandering in uw omgeving of de afwijzing van een bouwvergunning. Wij spreken de juiste taal, ook met u.

Aankoopmakelaar

Wilt u graag onafhankelijk, helder advies over een woning, bedrijfsgebouw of hippisch vastgoedobject dat u overweegt te kopen? Wij kijken graag mee. Onder meer de algehele staat, vergunningen, uitbreidbaarheid en prijs-kwaliteitverhouding nemen we onder de loep.

Calculaties en begrotingen

Dankzij onze jarenlange ervaring mag u rekenen op messcherpe calculaties en begrotingen van uw project. Denk aan haalbaarheidsstudies en elementen- en directiebegrotingen. U weet precies waar u aan toe bent.

Ontwerp en architectuur

Als architect heeft Huub Salemans circa veertig jaar ervaring. Hij tekende én realiseerde onder meer particuliere woningen, bedrijfsgebouwen, theatercomplexen en hippische centra. Huub slaat keer op keer een praktijkgerichte brug tussen plan en pand.

Omgevingsontwikkeling

Het vinden van een balans tussen bestemmingsplan en uw wensen is een ware discipline. Van vergunningen tot wijzigingen van het bestemmingsplan tot inpassing in het landschap en bezonning en wind: wij geven inzicht.

Bouwbegeleiding

Een bouwmanager die ervoor zorgt dat u altijd een stap voorloopt: daarop mag u rekenen met bouwbegeleiding van Salemans. Door onze ervaring en nauwe banden met gemeenten, provincies en aannemers verloopt uw project vlot en soepel.

Bouwinspectie

Een onafhankelijke bouwinspecteur die onder meer particuliere woningen, bedrijfsgebouwen én hippisch vastgoed aan een nauwgezet onderzoek onderwerpt: dat mag u verwachten van Salemans. Net als een duidelijk adviesrapport.