Graag maken wij kennis met u

Het team achter Salemans

Omgevingsontwikkeling en bouwbegeleiding

Van A to Z

Met meer dan twintig jaar ervaring in het naadloos aansluiten van bouwprojecten op hun omgeving en het managen van alle aspecten van de realisatie, ontzorgt Salemans Omgevingsontwikkeling & Bouwbegeleiding u volledig bij uw bouwproject. Door onze persoonlijke liefde voor de paardensport ligt onze focus op hippisch vastgoed. Maar we hebben ook jarenlange ervaring in de particuliere woningbouw en in de ontwikkeling en realisatie van bedrijfsgebouwen en appartementencomplexen.

Soepele samenwerking met vergunningverleners

Dankzij onze jarenlange ervaring, brede kennis en ons uitgebreide netwerk, ook binnen gemeenten en provincies, leiden we uw plannen vakkundig en soepel door overheidsorganisaties. En dat begint al bij het zoeken naar de perfecte locatie. Want ook voor wijzigingen van het bestemmingsplan en het regelen van vergunningen bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij staan letterlijk dag en nacht voor u klaar

Op uw vragen van morgen hebben wij vandaag al antwoord. Dankzij onze ervaring, ons inzicht en ons brede netwerk loopt u constant een stap voor. En met constant bedoelen wij ook echt 24/7, want wij staan letterlijk dag en nacht voor u klaar. Zo wordt uw droom werkelijkheid. Zonder zorgen.

Aangenaam kennis te maken

Team Salemans

Het team is opgebouwd vanuit ons familiebedrijf. Het gezicht van Salemans is Bart Salemans, maar ook vader Huub Salemans werkt achter de schermen nog actief mee. Daarnaast werken wij met verschillende getalenteerde en ervaren specialisten, die ieder hun eigen vakgebied hebben. We hebben ons team met zorg samengesteld, om u op alle vlakken te kunnen ondersteunen in uw totaalproject.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van hippische accommodaties? We nodigen u graag uit op ons hippisch inspiratiecentrum Salemans.

Bart Salemans

In 2005 ontving Bart het diploma Management, Economie en Recht, met afstudeerrichting Vastgoed & Makelaardij. Hij was toen al vier jaar mede-eigenaar van Salemans.

Net als zijn studie diende ook zijn werkervaring als projectontwikkelaar voor bouwprojecten overal in de Benelux, maar ook in de rest van Europa, datzelfde doel: zo veel mogelijk specifieke kennis en ervaring opdoen voor Salemans.