Hippisch vastgoed is onze speerpunt

Onze werkvelden

Van hippisch vastgoed tot appartementencomplexen

Hippische expertise

De opdrachtgevers van Salemans komen voornamelijk uit de hippische wereld. De focus van ons werkgebied ligt bij paardenhouderijen in Limburg en Noord-Brabant, maar ook in heel Nederland en wereldwijd zijn onder onze begeleiding projecten gerealiseerd.

Daarnaast bevat ons portfolio diverse nieuwbouw- en renovatieprojecten voor particuliere woningen, bedrijfsgebouwen zoals kantoren en industriële hallen, en appartementencomplexen.

Uw wens laten vergunnen, van locatieonderzoek tot oplevering

Om wat voor project het ook gaat, wij slaan keer op keer spijkers met koppen dankzij ons scherpe inzicht in het vergunningstraject, een solide relatie met vergunningverleners, onze creativiteit, oplossingsgerichtheid én onze vastbeslotenheid.

Uw wensen laten vergunnen: voor minder gaan we niet. Bovendien bieden wij u één aanspreekpunt voor alle disciplines: van vergunningen tot architectuur en van calculaties tot realisatie.

Dat maakt ons niet alleen breed in onze deskundigheid en snel, maar ook financieel interessant.

Hippisch vastgoed

Het slaan van bruggen tussen de overheid en uw wensen als paardenexpert met een persoonlijke visie op de beste trainingsmethode en bijhorend hippisch vastgoed.

Particuliere woningbouw

U bent enthousiast over uw nieuwe woning of nog te realiseren nieuwbouwwoning. Past de gewenste stijl of extra slaapkamer echter wel binnen het bestemmingsplan?

Bedrijfsgebouwen

Een bedrijfsgebouw moet snel gerealiseerd zijn, een goede werkomgeving vormen voor diverse disciplines – van administratie tot productie – en toekomstige uitbreidingen alle ruimte bieden.

Appartementencomplexen

De ontwikkeling en realisatie van een appartementencomplex draait om het verbinden van gemeente, projectontwikkelaar en omwonenden. Daarbij is het belangrijk om verder te kijken dan alleen naar locatie.