Bedrijfsgebouwen

Uitdaging: het snel en modulair bouwen van multifunctionele bedrijfsgebouwen

Een bedrijfsgebouw moet snel gerealiseerd zijn, een goede werkomgeving vormen voor diverse disciplines – van administratie tot productie – en toekomstige uitbreidingen alle ruimte bieden. Dat weten we bij Salemans Omgevingsontwikkeling & Bouwbegeleiding als geen ander.

De oplossing:

Zo kort mogelijk voortraject, denken in oplossingen, uitstekende banden met vergunningverleners, specialistische kennis van bouwterreinen en 24/7 bereikbaarheid

De grootste tijdwinst is te behalen in het voortraject. Dankzij onze ervaring en ons scherp inzicht in de te nemen stappen, zoals het uitvoeren van sectorale onderzoeken naar onder meer geluid, fijnstof en milieu, gaan we soepel en vlot te werk. Wij weten hoe gemeenten redeneren. Daardoor brengen we eventuele pijnpunten al ver van tevoren scherp in beeld en lossen we die op voordat de vergunningaanvraag überhaupt de deur uitgaat.
In onze aanpak staan de juiste toon in de communicatie, gepaste terminologie, oog voor synergie tussen alle aspecten en creativiteit en oplossingsgerichtheid centraal. Bovendien werken we met digitale tekeningen en een digitaal archief dat wereldwijd tot onze beschikking staat. Omdat we daardoor niet afhankelijk zijn van papierwerk, kunnen we op ieder moment en overal aanpassingen verwerken. Bovendien sluit deze methode nauw aan op de werkwijze van gemeenten, zodat zij uw plannen vlotter kunnen verwerken.

Past een parkeerplaats voor bezoekers niet in het bestemmingsplan?

Een bestraat terrein rond uw gebouw wellicht wel. Zo geven we gemeenten en provincies de kans om sneller knopen door te hakken en realiseren we steeds opnieuw een samenwerking waarin alle neuzen dezelfde richting uitwijzen: die van oplossingen.

Wederzijds vertrouwen speelt een belangrijke rol

In ruim twintig jaar bouwden we een solide relatie op met gemeenten en aannemers die gespecialiseerd zijn in snelbouw. Zo leiden we uw plannen vakkundig, soepel en op basis van wederzijds vertrouwen door overheidsorganisaties; van het zoeken naar de perfecte locatie tot het regelen van vergunningen en uiteindelijk de realisatie.

Bouwterreinen zijn een specialisme van Salemans

Niet alleen lieten wij traditionele, baksteen gebaseerde denkwijzen voor bedrijfsbouw al lang geleden los, u kunt ook bij ons terecht voor het opzetten van doordacht parkmanagement van onder meer openbare verlichting, bewaking, internet en onderhoud.

Salemans staat letterlijk 24/7 voor u klaar

Wij begrijpen als geen ander dat u een volle agenda heeft en dat de beste ideeën voor uw bedrijfsgebouw misschien wel op zondagmiddag of ’s avonds tot u komen. Ook dan gaan wij graag met u om de tafel zitten!

Benieuwd wat wij voor uw plannen kunnen betekenen?

Maak vrijblijvend kennis met ons!