Hippisch vastgoed

Uitdaging: uw wensen laten vergunnen zonder compromis

Het slaan van bruggen tussen de overheid en uw wensen als paardenexpert met een persoonlijke visie op de beste trainingsmethode en benodigdheden: daarin ligt steeds opnieuw de uitdaging als het aankomt op de ontwikkeling en realisatie van hippisch vastgoed. Met andere woorden, het omzetten van uw wensen naar vergunningen. Want uw wens is leidend en daarin sluit Salemans Omgevingsontwikkeling & Bouwbegeleiding geen compromissen.

De oplossing:

Oplossing: inzicht in vergunningstraject, denken in oplossingen en uitstekende banden met vergunningverleners

Wij weten hoe gemeenten en provincies redeneren. Daardoor brengen we eventuele pijnpunten al ver van tevoren scherp in beeld en lossen we die op voordat de vergunningaanvraag überhaupt de deur uitgaat. In onze aanpak staan de juiste toon in de communicatie, gepaste terminologie en oog voor synergie tussen alle aspecten centraal.

Wij weten hoe vergunningverleners redeneren

Bovendien werken we met digitale tekeningen en een digitaal archief dat wereldwijd tot onze beschikking staat. Omdat we daardoor niet afhankelijk zijn van papierwerk, kunnen we op ieder moment en overal aanpassingen verwerken. Bovendien sluit deze methode nauw aan op de werkwijze van gemeenten, zodat zij uw plannen vlotter kunnen verwerken.

Past een stal niet in het bestemmingsplan?

Een opslagplaats met ruimte voor paarden wellicht wel. Zo geven we gemeenten en provincies de kans om sneller knopen door te hakken en realiseren we steeds opnieuw een samenwerking waarin alle neuzen dezelfde richting uitwijzen: die van oplossingen.

Tot slot speelt vertrouwen een belangrijke rol

In ruim twintig jaar bouwden we een solide relatie op met gemeenten en aannemers. Zo leiden we uw plannen vakkundig, soepel en op basis van wederzijds vertrouwen door overheidsorganisaties; van het zoeken naar de perfecte locatie tot het regelen van vergunningen en uiteindelijk de realisatie.

Benieuwd wat wij voor uw plannen kunnen betekenen?

Maak vrijblijvend kennis met ons!